26 nov. 2012 | 12:30

Filmele SF pe care le-am vazut in ultimii 20 de ani [VIDEO]

ACTUALITATE
Filmele SF pe care le-am vazut in ultimii 20 de ani  [VIDEO]

Un subiect bun pentru un concurs de trivia poate fi considerat  colajul video de mai jos. Avand in vedere ca filmele SF sunt spectaculoase in general, nu e nici o surpriza ca rezultatul de mai jos este o explozie vizuala de efecte si cadre memorabile.

Filme SF colaj mashup

Definit doar ca un remix video din peste 100 de filme Science Fiction, clipul de mai jos reuseste sa-ti aduca aminte de o parte importanta din filmele pe care le-ai vazut pana in 2012. Coloana sonora este Glitch Mob remix “Monday”.

Dupa vreo 2 minute de vizionare mi-am adus aminte de titlurile a 15-20 de filme, moment in care am realizat doua lucruri. In primul rand, baietii de TheXanderLegacy, creatorii clipului, au ales foarte bine secventele pe care le-au pus in colaj pentru a fi reprezentative fiecarui film. In al doilea rand, volumul de munca investit este titanic. In descrierea clipului este trecuta o perioada de aproximativ o luna de munca, dar ar fi fost interesant de mentionat si numarul de ore investit in acest proiect.

Un subiect bun pentru un concurs , Science Fiction: A Supercut este unealta perfecta pentru a vedea care din prietenii vostri a vazut, si cunoaste cele mai multe nume ale filme SF.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele