15 ian. 2013 | 10:35

ClamCase Pro transforma iPad-ul in MacBook Air

ACTUALITATE
ClamCase Pro transforma iPad-ul in MacBook Air

Desi  pentru iPad este foarte mare, intotdeauna exista unele care reusesc sa iasa in evidenta, cum este cazul ClamCase Pro.

clamcase pro ipad to macbook air

Pentru ca o tastatura pe Bluetooth obisnuita nu mai este suficienta pentru a entuziasma utilizatorii, . Carcase precum cea din imagine, cu o tastatura integrata s-ar putea sa fie accesoriul perfect pentru cei care s-au saturat de o tastatura virtuala. Cu numele de ClamCase Pro, magia acestei tastaturi nu sta in dimensiunile compacte si tastele aerisite,  sta in aspectul pe care il da intregului ansamblu. Mai precis, combinatia dintre un iPad si acest dock cu tastatura de la ClamCase la prima vedere pare un MacBook Air.

Ca un scurt istoric, ClamCase mai are deja pe piata cateva dock-uri cu tastatura care par sa-ti transforme iPad-ul intr-un MacBook. Revenind la ClamCase Pro, cu 170 dolari, sigur veti genera invidia prietenilor care nu-si explica achizitia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele