Cineva chiar si-a pierdut ochelarii, Google Glass

Cineva chiar si-a pierdut ochelarii, Google Glass

Luke Wrobleski, product designer, si-a pierdut ochelarii Google Glass, si este primul care nu a avut grija de gadget-ul de 1500 dolari.

Ochelari Google Glass

Google spune ca este primul utilizator al acestui gadget care a reusit sa il piarda, pe de alta parte toata aceasta discutie miroase a marketing. Wrobleski mentioneaza ca nu purta ochelarii la acel moment, si ca i-au cazut din geanta in timpul verificarii de securitate la aeroport. Precizeaza de asemenea ca ii va pune intr-un buzunar cu fermoar. Acum, sa fi fost altcineva in locul lui acesta ar fi presupus ca acolo este locul unde i-a pierdut, Wrobleski este insa foarte sigur pe aceste detalii.

Ochelarii Google Glass erau desigur conectati la o serie de conturi personale, fapt ce face situatia atat de tulburatoare. Din fericire este posibil sa stergi de la distanta informatiile de pe Google Glass, insa Wrobleski spera ca ii va recupera in scurt timp. Fiind implicat si Google posibilitatea ca ochelarii sa fie dezactivati si sa fie gasiti este destul de mare. Varianta actuala de Google Glass Explorer nu poate fi revanduta, insa producatorul precizeaza ca anul viitor, atunci cand va fi lansat pentru publicul larg, device-ul va putea fi oferit cadou, sau cumparat pentru altcineva.

Interesant este ca totusi povestea a ajuns pe Tom’s Hardware, Venture Beat, si pe alte site-uri. Nu imi imaginez ca cei care isi pierd masinile, nevestele sau mintile, beneficiaza de atata publicitate in online.

Citește și: