Ce-i mai rau pe YouTube s-a adunat pe BoooTube

Ce-i mai rau pe YouTube s-a adunat pe BoooTube
Alexandru Puiu
13:00 14.08.2013

Daca aveti o sensibilitate pentru continutul de proasta calitate, BoooTube integreaza clipurile cu cele mai multe voturi

boootube

Exista perioade in care pur simplu nu stiti ce sa cautati pe Google sau ce site sa accesati cand stati in fata PC-ului. In acele momente, www.BoooTube.com poate fara probleme sa intre pe lista voastra de optiuni. Site-ul agregheaza cu un grad ridicat de profesionalism cele mai proaste clipuri de pe YouTube, in contextul in care notiunea de „prost” este masurata prin numarul de calificative negative primite de un anumit clip.

BooTube afiseaza de la prima accesare o sectiune de cautare si o pagina foarte mare numai cu thumbnail-uri care duc spre clipurile care au generat cel mai mare dezgust in universul online actual. Majoritatea lor a primit sute de voturi negative, dar sunt si cateva cu mii de voturi care tradeaza neplacerea, dezamagirea sau dezgustul privitorului. Cu aceasta ocazie, puteti vedea unul dintre cele mai populare clipuri cu Honey Booboo, puteti vedea cea mai slaba interpretare a imnului Americii sau un clip de 15 minute care propune ideea ca Eminem a murit si a fost inlocuit in urma cu cativa ani de o dublura.

M-ar interesa daca aceasta lista BoooTube e realizata automat sau exista o echipa de programatori si cautand continut care sa ajunga pe site. Cei de la Digg afiseaza pe prima pagina continut moderat, in mare parte, iar in acest caz particular este un sistem care merge.

Etichete:
Comentarii
loading...