MixBit, o alternativa interesanta pentru Vine si Video on Instagram

MixBit, o alternativa interesanta pentru Vine si Video on Instagram

In urma cu cateva luni, am mentionat ca fiind noul proiect al co-fondatorului YouTube. Acum aflam ca de fapt este vorba de o alternativa la Vine.

mixbit youtube instagram video vine

Chad Hurley este co-fondatorul YouTube. Pentru ca in timpul liber probabil ca se plictiseste si si-a dorit foarte mult sa lanseze un nou proiect care sa genereze profit, de ceva timp si-a concentrat atentia asupra acestui proiect video.

MixBit vine momentan sub forma unei aplicatii de IOS gratuite. Similar cu Video on Instagram si Vine, programelul in cauza lucreaza tot cu continut video. Spre deosebire de concurenta, insa, se merge foarte mult pe ideea de colaborare intre utilizatori. In aceasta aplicatie puteti lipi numearoase clipuri impreuna de la voi si de la alti utilizatori cu scopul de a crea un mixaj video complet nou. In total, puteti da dovada de creativitate prin alipirea unui total de maxim 256 de clipuri, cu restrictia ca materialul sursa poate avea un maxim de 16 secunde. Materialul final, in schimb, poate ajunge si la o ora. Nu lipesc nici cateva optiuni de baza pentru editarea clipurilor participante la fiecare proiect.

Daca sunteti fani Vine si Video on Instagram si va doreati un serviciu care se sa le complementeze pe cele doua, in loc se la faca un pic de concurenta, MixBit ar putea fi solutia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: