17 feb. 2012 | 08:00

Snow Lizard pregateste o carcasa ultra-rezistenta pentru iPhone 4 si 4S

ACTUALITATE
Snow Lizard pregateste o carcasa ultra-rezistenta pentru iPhone 4 si 4S

aqua_tek_s

Snow Lizard lucreaza la dezvoltarea unei carcase de protectie pentru iPhone 4 si 4S. Pana aici, nimic iesit din comun, doar ca noul accesoriu va fi ultrarezistent, waterproof si va include o baterie de rezerva cu incarcare solara. Compania spera sa trezeasca astfel interesul celor pasionati de sporturi extreme, care, au nevoie de protectie si autonomie extinsa pentru iPhone.

Denumita Aqua Tek S, noua carcasa este fabricata din policarbonat si cauciuc si inchide pur si simplu iPhone-ul inauntru. Aqua Tek S va fi rezistenta la apa de pana la 6 metri si este proiectata sa absoarba socurile rezultate din caderea acidentala (sau nu) telefonului. Totusi, accesul la camera, butoanele de volum, difuzor si display va fi unul cat se poate de facil.

Conform electronista.com, utilizatorii finali vor beneficia de aceasta minunatie doar daca Snow Lizard reuseste sa stranga 75.000 de dolari prin intermediul platformei Kickstarter, suma de care au nevoie pentru producerea Aqua Tek S. Daca reusesc strangerea de fonduri, in momentul lansarii pe piata, o asemenea minunatie va costa in jur de 130 de dolari.

Mai jos aveti un clip de prezentare a super-carcasei: