Cat l-a costat pe un bancher sa adoarma cu capul pe tastatura?

Cat l-a costat pe un bancher sa adoarma cu capul pe tastatura?

Desi ni s-a intamplat celor mai multi dintre noi ca macar o data sa adormim cu capul pe tastatura, cu siguranta nu am provocat .

bani somn computer banca

si nefericit a fost zilele trecute un bancher din Germania. Aflat la birou in timpul orelor normale de munca, acesta a transferat unui batranel 222 milioane de euro, din greseala. Mai grav este ca, pe langa valoarea efectiva, cineva a aprobat acel transfer ca fiind unul legitim.

Initial, transferul trebuia sa aiba suma de 62,4 euro si trebuia sa ajunga in contul unui pensionar. Adormit pe tastatura, aceasta valoare a fost multiplicata, urmand doar ca in final sa confirme alegerea cu un Enter suplimentar. Desi a sesizat rapid greselea si a remediat-o, banii fiind recuperati integral, altcineva a avut de suferit mai mult din acest eveniment. Colegul celui adormit a dat permisiunea pentru transfer, motiv pentru care a fost concediat. Ulterior, la presiunea fortelor de munca germane, banca a fost obligata sa-l reangajeze. Nu vreau sa ma gandesc ce a simtit respectivul bancher, sunt insa convins ca aceasta va fi ultima oara cand va mai atipi la birou.

Astfel de situatii nu sunt nici de departe unicat, pe voi v-a prins vreodata oboseala crunta intr-un context nepotrivit?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: