Final Fantasy, acum gata pentru Android

Final Fantasy, acum gata pentru Android

Cei care sunt fani ai jocului Final Fantasy si se intampla sa detina un smartphone cu Android, se pot bucura, in sfarsit, fiind lansata o versiune pentru acest sistem de operare.

Final Fantasy

Final Fantasy IV, care ruleaza pe Gingerbread 2.3.3 sau o versiune mai noua, este disponibil pe Google Play, la 61 de lei. Final Fantasy IV a fost primul titlu care a introdus sistemul Active Time Battle (ATB), acest termen devenind de altfel sinonim cu aceasta serie de jocuri. Producatorii jocului au introdus, de asemenea, sistemul „Augment”, care permite transferarea de abilitati care alte personaje din joc.

Jocul are mai multe functii interesante, una dintre ele fiind aceea prin care personajele isi pot arata schimbarile emotionale. De asemenea, Final Fantasy IV are diferite nivele de dificultate si voci active pentru personaje in evenimentele importante. Si, daca si muzica jocului este apreciata de fani, jocul are si functia Jukebox, prin care melodiile incluse pot fi ascultate oricand. Pe la pranz, Final Fantasy IV avea un rating de 4,3, peste medie, din 148 de voturi. Mai multe detalii despre joc puteti afla urmarind filmul de prezentare de mai jos.

Final_Fantasy_Android_1

Final_Fantasy_Android_2

Final_Fantasy_Android_3

Final_Fantasy_Android_4