26 iun. 2013 | 09:00

Cat costa sa-ti faci iPhone-ul 5 transparent?

ACTUALITATE
Cat costa sa-ti faci iPhone-ul 5 transparent?

Am vazut si in trecut carcase dubioase si kit-uri menite sa modifice , acesta oferit de Fancy este insa unic.

iPhone 5 transparent spate

Daca sunteti posesor de iPhone 5 si erati in cautarea unui  acestuia, exista o solutie foarte buna la doar 65 de dolari. In plus, si daca v-ati zgariat spatele telefonului sau marginile, acest produs reprezinta cea mai buna solutie. Avand in vedere ca spatele de iPhone 5 costa aproximativ 100 de euro de inlocuit, puteti tolera fara emotie cei aproximativ 100 de dolari care reprezinta pretul kit-ului plus transportul pana acasa in Romania.

Ca si calitate, acest kit, pe langa faptul ca este realizat dintr-un plastic semi-flexibil, poate fi achizitionat si in nuante de diferite culori. Este rezistent la zgarieturi si, intr-o anumita masura, nu atrage atat de multe amprente. Fiecare piesa este realizata cu o precizie deosebita iar pe langa panoul din spate, pana si cardul de SIM, switch-ul de mute si butonul de power, toate sunt transparente. In teorie, aceasta combinatie de materiale este si un pic mai rezistenta la socuri, din pacate, niciodata nu este in regula sa va scapati iPhone-ul pe jos.

Cum e si normal, kit-ul din imagine oferit de Fancy.com necesita un pic de maiestrie pentru a fi instalat, daca nu o posedati, puteti merge la un service. Chiar daca investitia finala nu va fi infima, macar veti avea un telefon care va atrage privirile celorlalti.

 

iPhone 5 carcasa transparenta fancy

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele