CaseCollage, o aplicatie care personalizeaza husa iPhone 5C [VIDEO]

CaseCollage, o aplicatie care personalizeaza husa iPhone 5C [VIDEO]

Daca v-ati luat una din husele multicolore de la Apple pentru , CaseCollage va permite sa le personalizati intr-un mod vesel.

Apple iPhone 5C Casse Collage AppStore

Gandita pentru a evidentia multiplele culori in care este disponibil , noua husa cu gaurele a fost subiectul mai multor dezbateri la scurt timp dupa ce a fost anuntata. La momentul respectiv, aproape nimeni nu intelesese de ce Apple a optat pentru aceasta alegere de design.

Pentru ca dispozitivele gigantului din Cupertino stimuleaza in fiecare an dezvoltarea de accesorii originale, de aceasta data se pare ca au stat si la baza unei aplicatii menite sa va personalizeze noul iDevice. Aceasta poarta numele de CaseCollage si a fost dezvoltata de LunarLincoln.

CaseCollage va permite sa realizati colaje de imagini din diferite surse sau colaje de simboluri si buline colorate care sa se incadreze in acele 35 de gauri. Puteti trage fotografii din Facebook, Flickr, Instagram, Picasa si galeria aparatului. Dupa ce v-ati terminat creatia, v-o trimiteti pe email pentru a o imprima sau o imprimati direct de pe telefon si o strecurati intre husa si telefon pe spatele aparatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: