Test iPhone: 5S – 5C – 5 – 4S – 4 – 3GS – 3G – 2G [VIDEO]

Ca o dovada a trainiciei iPhone-urilor, pe YouTube a aparut un clip in care sunt comparate toate modelele. Avem test iPhone incepand de la 2G si pana la .

Teste performanta benchmark Apple iPhone 5S 5c 5 4s 4 3gs 3g 2g

Pana la aceasta ora, vorbim deja de opt modele de iPhone. De la prima generatie din 2007, Apple a anuntat anual o versiune reinventata a modelului lansat anterior cu aproximativ 12 luni. Anul acesta a fost singura exceptie de la regula prin faptul ca am vazut doua noi modele anuntate la evenimentul anual, acum cateva saptamani.

Fara o melodie spectaculoasa de fundal, acest clip este perfect pentru a atrage atentia asupra schimbarilor semnificative introduse de gigantul din Cupertino pe partea de tehnologie in iPhone-urile recente. Cu acesta ocazie de test iPhone, vedem si cateva comparatii de performanta simple si la obiect, nu doar faptul ca modelul 5, si 5C au ecranul mai mare comparativ cu 4S, 4, 3GS, 3G si 2G.

Acest test iPhone include timpul de inchidere al telefonului, tipul de pornire, timpul in care se iese dintr-o aplicatie sau cel in care se incarca o pagina web pe o conexiuni WiFi.

Trecand peste design si sprinteneala, clipul de mai sus este interesant si ca un exemplu de istorie, avand in vedere ce modificari s-au petrecut in industria producatorilor de gadgeturi din ultimii sapte ani. Voua care va place?

11:55 30.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video