Casca C-Preme cu camera HD integrata – BULT Helmet [+VIDEO]

Casca C-Preme cu camera HD integrata - BULT Helmet [+VIDEO]

BULT Helmet este un nou tip de casca rezistenta la socuri care, spre deosebire de modelele clasice, integreaza si o camera video.

bult casca 720p filmare extrem

rezistente la socuri care se pot agata de orice nu mai sunt de mult o surpriza. Companii precum creatorii GoPro Hero au reusit sa se imbogateasca aproape exclusiv din productia unor astfel de dispozitive. Incercand sa mearga pe aceeasi ideea a camerelor pentru sporturi extreme, cei de la C-Preme s-au gandit sa incerce ceva nou, sub forma unei casti.

Bult Helmet este o noua casca certificata CPSC si ASTM care rezista la orice fel de trante si agresiuni. In acelasi timp, integreaza o camera HD care poate imortaliza ce se petrece in fata ei la o rezolutie de 1280 x 720 cu 30 de cadre pe secunda, cu un camp vizual de 120 de grade. Spre deosebire de alte accesorii similare care va permit sa va , in primul rand cu BULT Helmet nu veti arata bizar si, in al doilea rand, o camera greoaie pe casca nu va va mai influenta echilibrul. Merita retinut ca nu sunteti limitati la imortalizare de continut video, aceeasi casca a celor de la C-Preme poate imortaliza cadre statice la o rezolutie de 5 megapixeli.

Cel mai dragut este faptul ca puteti conecta un cablu USB direct la casca pentru a descarca tot continutul inregistrat. Pentru interactiunea cu abilitatile de captura ale castii, sunt suficiente cele doua butoane de pe lateral gandite pentru pornirea camerei si pornirea si oprirea inregistrarii. Un LED indicator avertizeaza privitorii ca sunt inregistrati, in timp ce pozitia ajustabila a lentilei pe patru directii va permite sa salvati exact tipurile de cadre pe care vi le doriti.

bult helmet

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: