Call of Duty: Black Ops 2 – Reguli de joc online

Call of Duty: Black Ops 2 - Reguli de joc online

In fiecare an, din ce in ce mai multi jucatori incearca sa triseze in meciurile online de Call of Duty. Acestia au fost in trecut pedepsiti pentru aceste practici, insa pana in prezent nu exista un regulament bine definit pentru a informa milioanele de fani ce au si ce nu au voie sa faca in multiplayer. Ei bine, anul acesta Treyarch si Activision au explicat clar regulile de joc pentru Call of Duty: Black Ops 2.

Jucatorii nu au voie sa modifice jocul in niciun fel. Orice tentativa de a modifica sursa jocului sau modul in care acesta se comporta aduce de la sine o blocare a accesului la multiplayer permanenta si irevocabila. Dupa cum este probabil inteles de la sine, orice tentativa de piraterie detectata aduce de la sine aceeasi pedeapsa. Nici gamepad-urile sau alte dispozitive neoficiale, modificate pentru a avea un avantaj in gameplay nu sunt permise, iar cei care aranjeaza meciuri pentru a creste in nivel vor primi mai intai doua avertismente si progresul resetat, iar la ofense repetate vor fi blocati complet din joc.

Cei care se folosesc de exploit-uri inca nereparate din joc in mod intentionat vor fi avertizati de doua ori inainte de a fi eliminati din multiplayer, iar comportamentul agresiv fata de alti jucatori, sau emblemele cu tenta sexuala sau ofensiva realizate in joc sunt interzise. Pentru o lista completa a pedepselor pentru fiecare dintre situatiile amintite mai sus, puteti vizita site-ul oficial.

Citește și: