Call of Duty Ghosts detaliat la E3 prin noi secvente cinematice [VIDEO]

Nici nu a inceput bine noul targ de gaming din Las Vegas, si Infinity Ward impreuna cu Activision s-au grabit sa se laude cu noul .

call of duty ghosts good boy screen

Seria Call Of Duty surprinde perfect esenta genului FPS, motiv pentru care, aproape in fiecare an, observam o reinventare a conceptului. Daca ultimele cateva jocuri din populara franciza nu au venit cu modificari semnificative pe partea motorului grafic folosit, Ghosts joaca intr-o alta liga.

Call Of Duty Ghosts va fi construit pe un motor grafic complet diferit in comparatie cu celelalte jocuri din serie si va fi unul din primele titluri pe care vom avea ocazia sa-l jucam pe . Pe langa faptul ca va incerca sa exploateze la maxim configuratia hardware dintr-un Xbox One si un PlayStation 4, Call Of Duty Ghosts va veni cu schimbari semnificative atat in singleplayer cat si multiplayer. Cainii vor juca un rol important, iar mediul ambiant va fi mult mai interactiv.

In cadrul unei prezentari de aproximativ 30 de minute desfasurata cu o zi inainte de inceperea E3, Activision impreuna cu Infinity Ward au tinut o conferinta. In principiu este vorba de o combinatie dintre secvente de gaming la rezolutie HD si cateva interviuri cu persoane implicate in dezvoltarea celui mai nou joc al seriei. Mai aveti rabdare pana la lansarea din noiembrie?

Call of Duty: Ghosts

Alexandru Puiu
12:30 10.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video