14 nov. 2012 | 14:15

Call of Duty: Black Ops II pentru PC vine cu o surpriza de „Effect”

ACTUALITATE
Call of Duty: Black Ops II pentru PC vine cu o surpriza de

Multi dintre gamerii care au ales sa cumpere versiunea de PC a lui Call of Duty: Black Ops II au avut parte de o surpriza neasteptata. Cand instalarea jocului a cerut discul doi, acesta nu a fost recunoscut, iar dialogul de Autorun dezvaluia misterul: pe DVD-ul in cauza este inclus continutul jocului Mass Effect 2.

call of duty mass effect 2

O asemenea gafa nu are precedent in istoria industriei de gaming, intrucat cele doua licente, Call of Duty si Mass Effect, apartin de publisheri diferiti. Pentru prima data, putem gasi un joc Activision alaturi de un joc EA Games in aceeasi cutie. Din pacate insa, nici unul dintre acestea nu poate fi jucat, intrucat discul cu numarul doi de Call of Duty: Black Ops II a fost confundat de catre cei care s-au ocupat de manufactura cu discul doi al lui Mass Effect 2. Din fericire, Black Ops II este inca accesibil, deoarece jocul ruleaza exclusiv prin intermediul Steam. Odata activata cheia pe serviciul de distributie, noul titlu poate fi descarcat direct de pe serverele Valve, fara restrictii si fara nevoia de a introduce DVD-urile de instalare in computer.

Vazand aceasta situatie oarecum jenanta la adresa Activision, EA a decis sa recompenseze fanii Call of Duty care au primit jumatate din jocul sau, oferindu-le copii gratuite ale pachetului Mass Effect Trilogy. Pentru a intra in posesia acestuia, jucatorii trebuie sa trimita o poza catre EA in care sa apara chiar ei, alaturi de discul 2 care nu poate fi instalat, la adresa community@bioware.com.

A cumparat cineva Call of Duty: Black Ops II pentru PC? Ati intampinat probleme la instalare?