iPhone 5S in fashion: Burberry isi filmeaza noua colectie [+VIDEO]

iPhone 5S in fashion: Burberry isi filmeaza noua colectie [+VIDEO]
Alexandru Puiu
15:40 14.09.2013

Daca tot a fost privit de multi ca un accesoriu de moda, iata ca avem in fashion acum. Este folosit de casa de moda britanica Burberry pentru filmarea noii colectii.

Burberry iPhone 5S trailer

Intr-o actiune fara precedent, Apple a decis sa le ofere unul sau mai multe iPhone-uri 5S celor de la Burberry pentru a-si filma noua colectie fashion de toamna/iarna. Spuneam ca este o premiera, intrucat gigantul din Cupertino niciodata nu a dat produse nelansate altei companii, iar avand in vedere ca mai sunt cateva zile pana pe , exact asta s-a intamplat acum.

Perceputa probabil ca o campanie de promovare in care nu s-au investit neaparat bani, deoarece ambele companii au avut de castigat din asociere, aceasta nu face decat sa intareasca si mai mult perceptia iPhone-ului ca fashion gadget. ,,Aceasta colaborare celebreaza relatia noastra si fundatiile comune de design si maiestrie.” Pana si afirmatia directorului creativ Burberry – Cristopher Bailey, pentru anuntarea evenimentului, nu face decat sa reconfirme afirmatia de mai devreme. Practic, s-a anuntat oficial ca urmatoarea parada de moda Burberry va fi filmata exclusiv cu iPhone-uri de ultima generatie.

Desi nu este nici pe departe primul clip important filmat cu un iDevice, situatia actuala se diferentieaza prin publicarea unui trailer pentru respectivul eveniment, realizat, desigur, cu folosirea iPhone 5S in fashion. Printre altele, acest clip de un minut si 40 de secunde este cea mai buna dovada a performantei video a camerei din 5S.

Comentarii
loading...