Branch te ajuta sa porti discutii online intr-un nou format

Branch te ajuta sa porti discutii online intr-un nou format
11:30 15.01.2013

Branch.com, un site care de foarte mult timp functiona pe baza de invitatie si care a devenit public in ultimele 24 de ore.

branch.com forum discutii

Gandit ca o , spre deosebire de alte alternative existente, Branch te ajuta sa derulezi discutii la un cu totul alt nivel decat obisnuiai pe un forum clasic. In acest format intra si elemente multimedia precum filme, poze sau alte tipuri de continut ce suporta functia de embed html. Puteti porni o dezbatere pana si pe o melodie de pe Soundcloud.

Tot acum dezvoltatorii sistemului au adaugat doua noi functii importante platformei. De azi inainte utilizatorii pot sublinia sau pot comenta asupra unei bucati dintr-un comentariu. Rezultatul final al discutiilor este similar din punct de vedere estetic cu niste crengi dintr-un copac, de aici si numele serviciului. Fiecare dialog pe branch.com este mai usor de citit datorita acestor aspecte pe langa faptul ca ofera cititorilor posibilitatea sa gaseasca mult mai rapid un fir al discutiei. Daca veti incepe sa petreceti abuziv de mult timp pe Branch.com va veti putea bucura si de activity feed. aceasta este numele unui sistem de notificare ca va avertizeaza cand un prieten a citit , cand s-a integrat intr-un grup cu activitati comune sau cand a marcat un continut scris de voi.

Efortul intampinat acum de companie este sa atraga vizitatori si sa eficientizeze si mai mai mult modul in care se incepe o conversatie. De preferat ar fi si un sistem pentru filtrarea conversatiilor pe criteriu de calitate, va mai dura insa un astfel de sistem.