Facebook ar putea lansa un smartphone propriu MAINE

Facebook ar putea lansa un smartphone propriu MAINE

Facebook organizeaza maine un mare eveniment de presa, la care ne asteptam sa fie prezentat si primul model de smartphone propriu.

Smartphone Facebook

Chiar daca inca la nivel de zvon, informatia cu privire la construirea unui telefon sub nume propriu circula de cativa ani pe piata. Si de data aceasta se pare ca evenimentul de maine va avea in centrul atentiei probleme legate de sfera mobilelor. Cu toate acestea nu a fost anuntata lansarea vreunui device mobil, asa ca ne putem astepta la orice.

Zvonurile sunt impartite si discuta despre un telefon mobil, o noua aplicatie destinata smartphone-urilor sau chiar un nou sistem de operare construit de gigantul social.

Daca luam in considerare succesul infim al incercarilor de pana acum: HTC ChaCha si HTC Salsa sau declaratiile lui Mark Zuckerberg, care infirma constant existenta unui asemenea proiect, atunci suntem tentati sa credem ca nu ne vom bucura prea curand de un Facebook-Phone.

Telefon Facebook

In alta ordine de idei, surse neoficiale au declarat ca vom asista si la prezentarea unei aplicatii Messenger pentru Apple iPad. Aceasta ar urma sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a impartasi fotografii, tag-uirea in diverse locatii, mesajele in grup, utilizarea emoticoanelor si functia de inregistrare vocala a mesajelor.

Indiferent cat de bine suna stirea despre noul Messenger pentru iPad, anvergura evenimentului de maine ne determina sa avem asteptari ceva mai mari din partea celei mai mari retele de socializare din lume…