11 ian. 2013 | 16:56

BLOGWARS 3 – Competitie de blogging cu premii totale de 6800 dolari

ACTUALITATE
BLOGWARS 3 - Competitie de blogging cu premii totale de 6800 dolari

BLOGWARS 3 este o competitie interesanta de blogging ce ofera premii totale de 6800 dolari participantilor ce ajung in finala. 

BLOGWARS 3 - 2013

Regulile sunt destul de simple si le gasiti mai jos, exact in forma in care au fost prezentate de catre organizatori.

La concurs se poate inscrie orice autor de blog activ inaintea datei de 1 decembrie 2012, care a publicat deja cel putin 10 articole. Un autor se va putea inrola o singura data in cadrul competiției, iar data limita de inscriere este 13 ianuarie, ora 23:59.

Nu numai specialistii IT pot descrie experienta utilizarii unui produs sau sa-si expuna impresiile despre laptopuri, tablete, monitoare sau chiar despre placi video. Feedback-ul, asteptarile personale fata de un gadget sau perceptia lui pot fi elemente de pornire in luptele din BLOGWARS. Vom aprecia originalitatea textelor si imaginatia cu care vor fi abordate temele de concurs„, a declarat Octavian Dunare, Marketing Specialist ASUS Romania.

Timp de 10 etape saptămanale, bloggerii se vor lupta prin publicarea de articole originale si utile, scrise pe teme tehnologice. La fiecare runda, juratii BLOGWARS vor citi si evalua post-urile din competitie. Saptămanal, cate un finalist va parasi campul de lupta, iar cei ramasi vor primi cate o solda de 100 de dolari. Cu cat rămane mai mult timp în concurs, un blogger va aduna mai multe solde, mărindu-si astfel caștigul. Pe langă premii, finalistii vor caștiga un public constant cel putin pentru urmatoarele 10 saptămani.

Dupa prima etapa – ce va demara pe 14 ianuarie 2013 si implica toti bloggerii cu site-uri aprobate – se va stabili un clasament, care va delimita 2 tabere: FINALISTII (primii 10 clasati, care vor continua sa scrie) si JURATII (care vor participa saptamanal la votarea finalistilor). Bloggerii jurati vor evalua articolele alaturi de juriul oficial. Cel care va transmite configuratia cea mai exacta a clasamentului etapei va primi aceeasi soldă ca si finalistii.

Inscrierea se face urmand linkul urmator:  http://www.blogwars.ro/inrolare/