Blanka din Street Fighter este capul rautatilor intr-un nou serial amuzant [VIDEO]

Blanka din Street Fighter este capul rautatilor intr-un nou serial amuzant [VIDEO]

Blanka este unul dintre personajele cele mai renumite din Street Fighter, motiv pentru care a si stat la baza unui serial de clipuri amuzante.

Daca sunteti pasionat de Street Fighter si ati jucat deseori cu un prieten, personajul Blanka ar trebui sa fie unul dintre cele pe care vi le aduce-ti aminte cu cea mai mare emotie. Este complet neprevizibil si in acelasi timp este unul dintre cele mai periculoase caractere daca este folosit cum trebuie. Avand insa in vedere ca momentan nu s-a facut nici un film despre viata lui Blanka, francezii de la ParodiePub.fr au dat deja drumul unui serial online pe marginea popularului personaj, plecand de la  premisa ca nu exista scris si trebuie finalizat.

Mai sus vedeti integrate doua clipuri din serialul Blanka is a Troll. Statistic, acesta si-a gasit deja un public numeros, motiv pentru care nu au mai fost neaparat necesare decat niste lamuriri sau o investitie semnificativa in istoria  locatiei. Vizionare placuta si incercati sa nu va speriati de momentele in care apare truda.

Stret Fighter Blanka film

Citește și: