24 nov. 2013 | 10:15

Black Friday la aplicaţii de Mac cu pachetul Cult of Mac

ACTUALITATE
Black Friday la aplicaţii de Mac cu pachetul Cult of Mac

Aveţi 12 zile să profitaţi de o pentru aplicaţii de OS X  în valoare de 420 de dolari, dar pe care le puteţi lua cu 50 dolari.

Black Friday OS X Mac Apps

Pachetul de aplicaţii de Mac creat de cei de la Cult Of Mac include unsprezece programe care vă fac viaţa mai uşoară în cazul în care sunteţi utilizator de OS X. Cu 50 de dolari puteţi cumpăra MotionComposer, CrazyTalk7 Standard, Mac Internet Security 2013, Data Backup 3, Pagico, DiskAid, iStat Menus 4, Star Wars: Knights of the Old Republic, Gemini, Numi 2 şi PopClip.

În total, aplicaţiile din acest pachet au o valoare reală de aproximativ 420 de dolari care justifică în sine o achiziţie. Haideți să vedem un pic și funcţionalitatea fiecărei aplicaţii de Mac.

MotionComposer este o unealtă de web design perfectă pentru a crea animaţii în Flash sau HTML5 compatibile cu smartphone-uri, tablete sau sisteme desktop, fără cunoştinţe avansate de programare.

CrazyTalk7 Standard este un program de divertisment care vă permite să faceţi orice fotografie cu o persoană sau animal să vorbească şi să transmită un mesaj în numele vostru.

Mac Internet Security 2013, cu o licenţă pe un an de zile, îţi protejează în timp real sistemul cu OS X de valul din ce în ce mai mare viruşi, aplicaţii malware şi alte tipuri de atacuri virtuale.

Data Backup 3 este o alternativă fiabilă la uneltele de backup incorporate în OS X.

Pagico este o aplicaţie tip calendar care vă ajută să ţineţi o evidenţă detaliată a evenimentelor din viaţa voastră.

DiskAid este înlocuitorul perfect pentru iTunes în cazul în care vreţi să faceţi transfer de fişiere între un Mac şi un iDevice.

iStat Menus 4 vă ajută să ţineţi o evidenţă detaliată a activităţilor care se desfăşoară pe sistemul vostru.

Star Wars: KotOR este unul dintre cele frumoase şi atractive RPG-uri a cărui acţiune se desfăşoară în universul Star Wars.

Gemini vă scanează Mac-ul şi vă scapă de fişierele duble.

Numi este un calculator avansat cu o interfaţă simplă şi intuitivă.

Pop Clip este un înlocuitor cu foarte multe funcţii pentru meniul contextual ce apare atunci când selectaţi o bucată de text.

Una peste alta, dacă sunteţi utilizatori de Mac, nu ezitaţi să accesaţi deals.cultofmac.com/sales/the-blackfriday. Clipul de mai jos ar trebui să vă ofere detalii suplimentare despre pachetul de aplicaţii de Mac .

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele