BenQ lanseaza GW2760HS, un nou monitor cu o rama foarte subtire

BenQ lanseaza GW2760HS, un nou monitor cu o rama foarte subtire

BenQ lanseaza un nou monitor din gama celor cu o diagonala de 27 inci, GW2760HS, un produs cu un panou VA de calitate ridicata.

 benq-gw2760hs_01

Noul monitor promite o calitate ridicata a imaginii, in comparatie cu panourile de tip TN, si apropiata de cele de tip IPS. Marginea acestui monitor masoara doar 11.5 mm, si, in ciuda acestui fapt, producatorul garanteaza ca nu exista scurgeri de lumina deranjante. Monitorul este de asemenea flicker-free, acest lucru obtinandu-se prin echiparea monitorului cu un sistem de iluminare analog, in locul celui de tip PWM. Backlight-ul este oferit de LED-uri cu o intensitate maxima de 300 cd/m2.

Rezolutia lui BenQ GW2760HS este cea standard, 1920×1080 pixeli iar contrastul specificat de producator de 3000:1, un numar impresionant pe hartie. Unghiul de vizualizare este de 178 grade si timpul de raspuns de 4 milisecunde (de la gri la gri), facand-ul destul de potrivit si pentru segmentul de gaming. Pe partea de conectica regasim porturi HDMI, DVI si VGA, si o serie de difuzoare integrate cu o putere de 1 W fiecare. Lipsa conectorului DisplayPort denota faptul ca nu este gandit ca un monitor de business.

Monitorul este asteptat sa ajunga pe rafturi in cursul lunii aprilie si se zvoneste ca va intra pe piata la un pret de 269 Euro. Hmm, la capitolul asta sta destul de bine, si speram ca cifra este una reala.

Citește și: