Benchmark-ul 3DMark, in sfarsit disponibil si pe iOS [VIDEO]

Benchmark-ul 3DMark, in sfarsit disponibil si pe iOS [VIDEO]

Populara solutie de benchmark cross platform a celor de la , 3DMark, este in sfarsit disponibila si pe iOS, nu doar pe Android si Windows.

3dmark ios crossplatform lansare

Clipul de mai jos, care anunta solutia cross platform, are aproximativ cinci luni de cand este pe YouTube. Cam atat a durat de cand cei de la Futuremark au promis ca unul dintre cele mai populare benchmark-uri din toate timpurile va putea in sfarsit sa fie instalat si pe iDevice-uri, nu doar pe smartphone-uri si tablete cu Android.

Aceasta lansare este foarte importanta din mai multe motive. In primul rand, pe AppStore-ul celor de la Apple nu exista foarte multe benchmark-uri cu care sa va puteti testa iDevice-urile. In al doilea rand, exceptand Geekbench, prea putine dintre ele sunt cross platform in asa fel incat sa va puteti testa fata in fata performanta grafica a celui mai nou iPhone 5S si a ultimului Galaxy S4.

poate fi descarcat gratuit din AppStore si include trei teste care exploateaza la maxim performanta CPU-ului si a GPU-ului prezente in orice iDevice. Conditia este sa ruleze minim iOS 6 si sa aiba 174 MB de spatiu. Cele trei teste poarta numele de Ice Storm, Ice Storm Extrem si Ice Storm Unlimited.

Pentru ca portofoliul sa fie complet, mai ramane sa vedem aceasta versiune de 3DMark si pe Windows RT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: