Bem – O noua companie face boxe un pic altfel la CES 2013

Bem - O noua companie face boxe un pic altfel la CES 2013

Bem sau Bem Wireless este o companie care abia acum incepe sa-si faca simtita prezenta cu pentru mai multe scenarii.

bem-boxe-wireless-bluetooth
bem-boxe-wireless-bluetooth

Pentru ca traim intr-o lume in care fiecare dintre noi incearca sa scape cat mai mult de fire, preferabil fara a face un compromis la calitate, Bem Wireless si-a ales momentul perfect sa iasa la iveala.

Primul produs al celor de la Bem este o colectie de 3 boxe, de aici si numele de Speaker Trio care, la ,,doar” 300 dolari se incarca de la o baza si pot fi puse oriunde prin casa, in limita a 36 de metri. Avand in vedere ca vorbim de Bluetooth, acei 36 de metri sunt de preferat sa fie in spatiu deschis. In functie de mediul ambiant, puteti achizitiona setul din imagine atat pe culoarea alba cat si pe negru. Daca aveti nevoie doar de o boxa din set, pentru deplasari, un exemplar poarta numele de Mobile Speaker si separat costa 70 de dolari. Functioneaza de asemenea prin Bluetooth si are acumulator integrat.

Un sistem audio un pic mai complex al celor de la Bem este Boom Box 2.1. De asemenea cu conectivitate Bluetooth, acest sistem este atat de portabil incat are forma unei genti si integreaza un maner. Are 10 ore de autonomie si un pret mai descurajant de 250 dolari. Daca in dreptul prizelor din casa v-ati dorit intodeauna niste boxe si nu va convin , Bem are un produs similar cu numele de Outlet Speaker. Desi aceasta din urma suporta streaming de la un smartphone doar de la 8 metri este perfecta pentru un living sau un dormitor de dimensiuni decente.

bem-wireless-bluetooth-speakers-ces
bem-wireless-bluetooth-speakers-ces
Citește și: