JBL SoundFly vine cu stecher integrat si conectivitate wireless

JBL SoundFly vine cu stecher integrat si conectivitate wireless

Faptul ca trebuie sa mai carati un cablu de incarcare in deplasari in momentul in care utilizati o boxa portabila reprezinta o un mic disconfort care a fost remediat in cazul SoundFly de la JBL.

JBL SoundFly bluetooth airplay

Un nou gadget din trendul actual de boxe portabile, acest dispozitiv poate umple fara probleme o camera cu sunet de calitate, datorita puterii de 20 W, iar atractia principala este ca vine si cu stecher integrat. Este adevarat ca va acoperi o priza si ca nu integreaza acumulatori, precum alte modele de pe piata, insa JBL promoveaza tocmai acest aspect ca fiind un atu. In plus, JBL SoundFly este o boxa wireless, abilitate manifestata in cele doua versiuni disponibile: una cu conectivitate Bluetooth si una cu AirPlay pentru dispozitive Apple. Daca va numarati printre utilizatorii de terminale cu Android, aveti acces si la o aplicatie care sa va ajute sa interactionati mai bine cu parametrii de functionare ai boxei.

Desi nu sunt disponibile in tara noastra, cele doua versiuni de SoundFly pot fi deja achizitionate din magazinul virtual JBL.com pentru 180 dolari in versiunea Bluetooth si 200 dolari  pentru varianta AirPlay.

Citește și: