Auto.ro lanseaza sectiunea „Masina Mea” din cadrul aplicatiei sale

Auto.ro lanseaza sectiunea

Auto.ro a lansat o noua sectiune numita Masina Mea. Aceasta permite utilizatorului sa isi seteze remindere si sa isi programeze diverse date despre masina sa direct in cadrul aplicatiei.

Auto.ro masina mea

Poate parea banal, insa o astfel de sectiune este binevenita pentru multi dintre utilizatori care vor sa isi noteze schimbul de ulei, plata rovignietei sau a ITP-ului, sau alte date importante despre automobilul pe care il detin. Auto.ro este destul de corect in privinta securitatii datelor si mentioneaza ca nu le va dezvalui nici unei alte companii, acestea fiind in siguranta in cadrul aplicatiei. In aplicatie mai exista o serie de alte optiuni interesante precum alerte pentru scadenta ratei la masina, chiar se poate trece si data cu un reminder pentru expirarea trusei medicale.

Cel mai interesant ar fi sa fie inclusa optiunea de plata direct din aplicatie. Cat de simplu si elegant ar fi ca, atunci cand uiti sa iti platesti rovignieta si iti aduci aminte abia dupa ce ai iesit din oras. Te poti opri pe marginea drumului si poti efectua plata direct din telefon. La fel s-ar putea face si cu asigurarea obligatorie sau poate si cu rata masinii. Momentan acestea sunt planuri de viitor, insa cei de la Auto.ro au mentionat ca se gandesc la aceasta integrare vitala a sistemului de plata in aplicatie. Mai jos avem o galerie de imagini cu screenshot-uri din sectiunea prezentata.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Auto.ro masina mea/”/]