Auto.ro si-a lansat aplicatia pentru Android

Auto.ro si-a lansat aplicatia pentru Android

 Aplicatie auto.ro

Aplicatia Auto.ro pentru iOS, lansata in urma cu doua luni, a primit si versiune de Android, disponibila in Google Play.

Ce este atat de special la aceasta aplicatie? Ei bine, este dezvoltata special pentru utilizatorii din Romania si este menita sa va ajute intr-o serie de situatii, mai mult sau mai putin previzibile, atunci cand plecati la drum cu masina.

Categorii auto.roOrice conducator auto care are instalata aplicatia fie pe iOS sau mai nou pe Android, va putea identifica in zona in care se afla o serie de servicii auto extrem de utile ca spre exemplu: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, parcari, service-uri, magazine de piese auto, firme de asistenta rutiera si tractari, puncte de constatare a accidentelor sau chiar firme care ofera masini pentru inchiriere. Toate acestea pot fi localizate intr-o arie de 10 pana la 200 de km fata de pozitia actuala a utilizatorului, ceea ce inseamna ca in caz de nevoie puteti identifica un asemenea punct atat in imediata apropiere cat si pe parcursul traseului catre destinatie.

Aplicatia ofera un numar de 15.000 de astfel de puncte de interes, fiecare fiind perfect localizat pe harta si Puncte de interes auto.rodispunand de adresa completa si numarul de telefon cu posibilitatea de apelare directa din interiorul aplicatiei.

Alte servicii care sunt oferite prin intermediul aplicatiei sunt cel de promotii: in functie de zona in care te afli si de ce cauti, iti sunt afisate anumite promotii aflate in desfasurare, precum si serviciul de postare si urmarire a anunturilor pe site-ul auto.ro.

Aplicatia poate fi gasita aici.

Citește și:
Etichete: