ASUS se pare că ne va încânta cu smartphone-uri noi la CES 2014 [VIDEO]

Printr-un nou teaser publicat zilele trecute, cei de la ne atrag atenţia într-un mod subtil asupra unor posibile smartphone-uri de la CES 2014.

ASUS-teaser-video-CES-2014 smartphone

Dacă tot mai sunt câteva zile până la CES 2014, marii producători încearcă să creeze un pic de interes vizavi de lansările ce vor fi făcute la popularul târg de tehnologie. Consumer Electronics Show 2014 va avea loc la Las Vegas în Statele Unite în primele zile ale lui 2014 şi reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente IT de peste an.

În acest caz particular, cei de la ASUS au lansat un scurt metraj care, deşi nu include neapărat nişte elemente de tehnologie evidente, cu siguranţă incorporează nişte referinţe subtile vizavi de ceea ce urmează să vedem la CES. Cu numele de What’s Your Number, acţiunea clipului de mai jos are loc în Taipei, Taiwan. Acolo, diverse bile de dimensiuni generoase încep să cadă din cer cu cifrele 4, 5 şi 6 imprimate pe ele. Dacă ar fi să citim printre rânduri şi nu avem nici un motiv să nu o facem, acele valori e foarte probabil să fie diagonale de ecran pentru noi terminale ale celor de la ASUS.

Deşi nu avem şi alte informaţii vizavi de noi gadgeturi pe care le vom vedea la CES, merită reţinut că acest film este publicat la câteva zile după un alt teaser al taiwanezilor care ne oferea indicii vizavi de .

Alexandru Puiu
13:31 30.12.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video