03 iun. 2013 | 19:21

Asus nu se opreste: Fonepad Note FHD 6 vine pe piata

ACTUALITATE
Asus nu se opreste: Fonepad Note FHD 6 vine pe piata

Pentru ca nu era de ajuns Transformer Book Trio, Asus a mai lansat si tableta-telefon Fonepad Note FHD 6, dar si alte noi gadgeturi.

Asus fonepad note fhd6

Noul smartphone de la Asus, Fonepad Note FHD 6, este un smartphone 3 G si o tableta cu procesor Intel Atom Z2560 dual core 1,6 GHz si ecran Full HD Super IPS+ cu rezolutie 1920 x 1080. Modelul are memorie de 2GB RAM si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Ecranul are luminozitate ridicata, ceea ce permite folosirea Fonepad Note FHD 6 in exterior si cand soarele straluceste puternic. Modelul are difuzoare pe partea frontala cu tehnologia SonicMaster inclus, precum si un stilus, care permite scrierea rapida.

Anul acesta mai este asteptat si un nou phablet de la Samsung,Galaxy Note III, dupa ce si Acer tocmai ce a intrat pe segmentul acesta. Mai exact, ei au lansat astazi Liquid S1 cu un ecran mare de 5,7 inci HD 1280 x 720, si cu procesor quad-core de 1,5 GHz si sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, acesta avand optiunile single si dual SIM. Acer Liquid S1 va fi lansat efectiv piata din trimestrul al treilea, si va fi gasit in Franta, Belgia, Olanda, Ucraina, Rusia, Marea Britanie si Germania, apoi in Italia si Spania. Pretul de inceput pentru acest este de 349 de euro.

Pe langa Fonepad si Transformer Book Trio, Asus a mai lansat si VivoPC, un centru media wireless care furnizeaza streaming HD Wi-Fi video si audio prin conexiune 802.11ac si VivoMouse, o combinatie intre touchpad, mouse si o telecomanda pentru PC, care iti permite sa functiile touch ale Windows 8 pe PC-urile care nu au touchscreen. Si pentru ca nu era indeajuns, Asus a mai lansat si un router dual band, RT-AC68U, un ultrabook-ul Zenbook Infinity si un desktop, G10, cu UPS incorporate.

ASUS Fonepad Note FHD 6 alb

Smartphone ASUS Fonepad Note FHD 6 Phablet Acer Liquid S1