ASUS MeMO Pad Smart ME301T – O noua tableta de 10.1 inci

ASUS MeMO Pad Smart ME301T - O noua tableta de 10.1 inci

ASUS MeMO Pad Smart ME301T este cea mai recenta tableta lansata de producator pentru segmentul de 10.1 inci, ce detine performante ridicate si un pret mai modest.

asus_memo_pad_smart_me301t

ASUS MeMO Pad Smart ME301T, un nume destul de lung pentru un produs ce pare mai mult decat interesant la prima vedere. Vorbim de o tableta cu performante peste medie, un procesor Tegra 3, un ecran de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, multitouch in 10 puncte, totul pe un ecran IPS cu o luminozitate declarata de 350 nits. Memoria interna este de 16 GB iar tableta beneficiaza si de un slot microSD pentru extinderea acesteia. Cat despre caracteristicile externe am putea spune ca este destul de usoara, 580 grame, si are o grosime de 9,9 mm. Autonomia promisa de producator este de aproximativ 8,5 ore de functionare, in medie, iar pentru fotografiere/filmare dispune de o camera frontala de 1,2 megapixeli si una pe partea din spate de 5 Megapixeli.

MeMO Pad Smart ME301T nu face parte din segmentul Transformer insa i se poate atasa o husa de protectie numita Folio Key ce detine si o tastatura Bluetooth pentru a scrie mai usor email-urile sau textele pe aceasta. tableta va fi disponibila in trei variante de culori, albastru inchis, roz fuchsia si alb cristal, si aspectul cel mai important, si care o face atat de interesanta si atractiva, va fi pretul de 1500 Lei.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/asus memopad smart me301t/”/]

Citește și: