Archos 80 Xenon, o alta tableta quad core de 200 dolari

Archos 80 Xenon, o alta tableta quad core de 200 dolari

Utilizatorii sunt primii care au de castigat atunci cand , Asus sau Amazon lanseaza tablete performante de 200 dolari.

archos 80 xenon tableta quad core

Archos nu se dezminte. In ultimele saptamani a lansat tot mai multe modele de gadgeturi, in speranta sa acapareze complet segmentul de produse mainstream si low end. Practic, francezii spera ca pot castiga utilizatori din ce in ce mai multi pe simplul principiu ca produsele companiei au preturi foarte bune pentru specificatiile si calitatea constructiei cu care vin. Archos 80 Xenon este cea mai recenta creatie din acelasi ciclu de produse.

Noua tableta a celor de la Arhcos se ascunde in spatele unui panou IPS de 8 inci cu o rezolutie de 1024 x 768, de aici si numarul 80 din numele produsului. In teorie, acest produs, daca va fi un succes, va incerca sa ciupeasca un pic din cota de piata a primului iPad mini. Archos 80 Xenon integreaza un procesor quad core la 1,2 GHz creat de Qualcomm si un modem 3G pentru trafic de date folosind o cartela de la operatorul vostru preferat. Fara a avea si o camera pe parte din fata, tableta are un senzor de 2 megapixeli pe spate. Noua tableta din seria Archos Elements ar trebui sa se comercializeze exclusiv la liber, fara vreun contract cu operatorii de telefonie care sa-l subventioneze.

Disponibila incepand cu luna iunie a acestui an, noua tableta de 200 dolari va veni preinstalata cu Android 4.1 Jelly Bean si, printre altele, va avea si cu o serie de aplicatii proprietare Archos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: