Archos anunta ChefPad, o tableta buna „la gatit”

Archos anunta ChefPad, o tableta buna

Desi am mai intalnit tablete cu diverse puncte forte sau scenarii de utilizare bine definite, nici una ChefPad.

Archos chefpad

In teorie o tableta nu poate sa fie mai mult decat o tableta. Exista unele mai rezistente si mai performante decat altele, cu siguranta nu exista insa tablete care sa faca mult mai mult decat atat. Compania .

Noua ChefPad este o tableta gandita pentru a-ti fi un partener de incredere in bucatarie. In definitiv, de la afinitatile de gatit se justifica si prezenta prefixului Chef in numele produsului. Acesta este promovat ca fiind un gadget pentru bucatarii entuziasti pasionati de tehnologie. Acest ,,bucatar asistent” incorporeaza un procesor dual core tactat la 1,6 GHz si un GPU quad core. Nu lipsesc camerele frontale si posterioare, abilitatea de a imortaliza continut Full HD 1080p si accesul la miile de aplicatii, clipuri si muzica pentru gatit, descarcabile din Google Play. Conectica Wireless N impreuna cu partea de procesare se ascund in spatele unui panou de 8,7 inci si a unui raport de aspect ce pare apropiat de 16:9. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.1.

Pentru ca vorbim de o companie specializata pe produse mainstream, este evident ca noua tableta ChefPad nu putea veni cu un pret exorbitant. Incepand cu luna iunie ar trebui sa o puteti achizitiona de la 210 dolari, probabil aproximativ 200 de euro in tara noastra.

Citește și: