Apple a reparat 41 de defecte de securitate ale lui iTunes

Apple a reparat 41 de defecte de securitate ale lui iTunes

In cazul in care ai iPhone sau iPad (si nu doar) si folosesti iTunes, este bine sa actualizezi aceasta aplicatie.

iTunes-1

Apple a lansat iTunes 11.0.3, versiune pentru OS X si Windows, care rezolva 41 de defecte de securitate, unele mai vechi de un an. Una dintre problemele pe care aceasta actualizare o elimina este atat pentru Windows, cat si pentru sistemul de operare al lui Apple, fiind considerata de producatorii de solutii de securitate ca fiind cea mai importanta.

Totusi, nici celelalte 40 nu sunt „neglijabile”, mai ales ca aceste sunt numai pentru varianta pentru Windows a iTunes. Deci, actualizarea iTunes este necesara, mai ales ca sistemul de operare Windows este cel mai folosit in Romania (si nu numai), pentru a „gestiona” fara probleme muzica, filmele, fotografiile, ca si iPhone, iPad sau iPod-ul.

Ultima varianta a iTunes, 11.0.2, a fost lansata in februarie, dar a fost considerata ca fiind minora. Ultimul update major al acestei aplicatii, versiunea 11, a fost pusa la dispozitia utilizatorilor de catre Apple in noiembrie anul trecut, printre imbunatatirile incluse atunci fiind si o suita de servicii iCloud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: