Trei jocuri Angry Birds primesc update-uri importante pe WP8

Trei jocuri Angry Birds primesc update-uri importante pe WP8

Desi lipsesc in continuare jocuri importante din Windows Phone Store, franciza se pare ca primeste actualizari regulate.

Microsoft Windows Phone 8 Angry Birds

Fanii platformei Windows Phone au avut mult de asteptat in ceea ce priveste portarea celor mai noi jocuri din seria Angry Birds pe platforma Microsoft. Din fericire, situatia s-a remediat in ultima perioada si, cu aceasta ocazie, nu mai putin de trei titluri diferite primesc actualizari semnificative. Este vorba de Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, si primul Angry Birds. Pe langa niveluri in plus, toate vor beneficia si de cateva actualizari menite sa imbunatateasca performanta.

Primul joc din serie, titlul care a depasit toate recordurile de audienta, sare la versiunea 3.3. Cu aceasta ocazie, integreaza 15 niveluri in plus. De asemenea, de acum va include alegerea manuala a tintei pentru pasarea rosie printr-un tap suplimentar pe ecran in momentul in care aceasta este deja lansata.

Angry Birds Space primeste update-ul pentru 1.6, ocazie cu care beneficieaza de 35 de niveluri suplimentare care includ si o noua lupta cu un boss, plus planete distructibile.

, odata cu versiunea 1.4.2, va incorpora 30 de misiuni suplimentare in Endor cu butuci care se balanseaza si AT-ST Walkers. Pentru a descarca cele 3 versiuni noi din Windows Phone Store cu 0,99 dolari accesati link-urile Angry Birds, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars. Avand in vedere ca Angry Birds Star Wars 2 a fost actualizat recent pe Windows Phone 8, incepe sa fie evident ca sistemul de operare pentru mobile al celor de la Microsoft nu mai este nici pe departe oaia neagra a gamingului pe telefoane mobile.

Citește și: