Aliens: Colonial Marines disponibil pentru pre-comanda in Romania

Aliens: Colonial Marines disponibil pentru pre-comanda in Romania

In cazul in care doriti sa achizitionati Aliens: Colonial Marines la lansare, este posibil sa fiti interesati de o pre-comanda a jocului. Pe langa faptul ca veti primi jocul chiar in ziua lansarii, SEGA ofera si bonusuri exclusive in cazul in care doriti sa va numarati printre primii jucatori.

Aliens Colonial Marines

Comenzile jocului sunt disponibile atat online, cat si in trei magazine din Bucuresti (Feeria, Mall Vitan si Unirea) si ofera celor interesati bonusuri exclusive. Fiecare client va avea posibilitatea sa isi aleaga, in limita stocului disponibil, unul dintre urmatoarele bonusuri: tricoul oficial al jocului, Dog Tag-uri Colonial Marines, bandana cu un alien, sau bandana cu facehugger. De asemenea, un cod de DLC este oferit cu fiecare comanda, in functie de reteaua aleasa, si poate aduce fie acces la upgrade-uri pentru armele din multiplayer, fie la o arma exclusiva: Sawed-off Shotgun.

Aliens: Colonial Marines va fi disponibil incepand cu 12 februarie si va veni in doua variante: Limited si Collector’s Edition. Editia limitata vine cu patru personaje pentru multiplayer, aruncatorul de flacari si elemente suplimentare pentru personalizarea soldatilor, in timp ce editia de colectie va oferi si o figurina din plastic, doua arme pentru multiplayer, un intreg nivel exclusiv si documente legate de povestea jocului.

Iata si preturile oficiale ale jocului:

  • Aliens: Colonial Marines PC, Editia Limitata – 139,99 de lei
  • Aliens: Colonial Marines PS3, Editia Limitata – 239,99 de lei
  • Aliens: Colonial Marines Xbox 360, Editia Limitata – 239,99 de lei

 

  • Aliens: Colonial Marines PC, Editia de Colectie – 349,99 de lei
  • Aliens: Colonial Marines PS3, Editia de Colectie – 399,99 de lei
  • Aliens: Colonial Marines Xbox 360, Editia de Colectie – 399,99 de lei
Citește și: