ADATA DashDrive Air – Transferul de date nu a fost niciodata mai usor

ADATA DashDrive Air - Transferul de date nu a fost niciodata mai usor

Pentru ca tot mai multe companii isi incearca norocul intr-un domeniu nou de activitate, ADATA lanseaza un gadget complex cu numele de DashDrive Air AE400.

ADATA Dash Drive AIR lansare

Noul produs al celor de la ADATA este combinatia perfecta dintre un hotspot IEEE 802.11b/g/n, o baterie de capacitate mare si un sistem de media streaming.

In principiu vorbim de un gadget care, pe langa un acumulator de 5000 mAh, vine cu un port micro USB, un USB si un cititor de carduri SD. Astfel, pe langa faptul ca va putea incarca diverse gadgeturi, DashDrive-ul celor de la Adata permite partajarea de continut multimedia de pe un SD sau hard disk extern conectat prin USB. Pentru a accesa continutul multimedia de pe un smartphone sau o tableta, exista deja aplicatii gratuite pentru iOS si Android. Acestea din urma va permit atat sa faceti streaming de continut cat si sa copiati fisiere in doua sensuri intre un smartphone si AE400.

Pentru ca solutii similare de la alti producatori va obliga sa nu mai fiti conectat la internet cand sunteti conectat la reteaua pe care o creeaza un astfel de hard disk, ADATA vine cu o functie desteapta. DashDrive Air functioneaza si ca un hotspot, conectandu-se la o retea WiFi existenta si adauga posibilitatea conectarii pentru un numar de 10 utilizatori suplimentari. Astfel, daca mergeti intr-un hotel si aveti un singur nume de utilizator si o parola pentru a accesa conexiunea WiFI, AE400 va permite sa conectati mai multe dispozitive la aceeasi retea, devenind astfel un repeater.

Disponibil momentan doar in Regatul Unit, ADATA Dash Drive Air are un pret de aproximativ 270 lei. Pentru ca reuseste sa combine intr-un mod creatiiv 3 dispozitive intr-unul, acest gadget face o treaba foarte buna in a-si justifica pretul.

Citește și: