Acer imbratiseaza phableturile prin Liquid S1

Acer imbratiseaza phableturile prin Liquid S1

Pentru ca exista o piata din ce in ce mai mare de pasionati de phablet-uri, intra si el in hora cu un smartphone de 5,7 inci, Liquid S1.

acer liquid s1 android phablet

Diagonala ecranului si brandul au ajuns sa vanda cel mai bine un smartphone la acest moment. Cu toate ca care va vine in minte atunci cand cochetati cu ideea achizitiei unui smartphone, compania isi incearca acum norocul cu un phablet dotat cu un ecran generos.

Primul phablet al celor de la Acer poarta numele de Liquid S1 si tocmai a fost anuntat la Computex. Este un smartphone cu un ecran de 5,7 inci dotat cu o rezolutie HD egala cu 1280 x 720 pixeli. Daca Galaxy Note II vine in minte cand va ganditi la aceasta diagonala, ati facut o treaba foarte buna deoarece rezolutia este similara, chiar daca ultimul note are o diagonala de ,,doar” 5,5 inci. Procesorul din spatele noul Liquid S1 este un quad core MediaTek MT6589T tactat la 1,5 GHz si ajutat de 1GB RAM. Memoria interna este limitata la 8GB in timp ce camera principala este dotata cu acelasi numar de pixeli, 8. Camera frontala are 2 megapixeli, iar spatiul de stocare este extensibil prin intermediul cardurilor microSD. Desi efortul producatorului de a rula ultima versiune de Android pe smartphone trebuie apreciat, Android-ul 4.2 va fi mascat foarte bine de interfata Float UI a celor de la Acer.

Disponibil in prima etapa in Anglia si alte cateva tari europene, noul Acer Liquid S1 va putea fi achizitionat incepand cu al treilea trimestru al acestui an la un pret de 349 euro. Sunt curios spre ce diagonala se va indreapta producatorul taiwanez daca acest gadget de 5,7 inci va fi un succes de piata.