Acer C720, un nou Chromebook care nu trebuie ocolit

Acer C720, un nou Chromebook care nu trebuie ocolit
16:50 11.10.2013

Intr-o perioada in care notebook-urile clasice nu mai sunt atat de populare, Acer C720 este un nou sistem ultra portabil preinstalat cu Chrome OS.Intro Acer c720 Chromebook c720

Este cu 30% mai subtire decat generatia anterioara, iar datorita procesorului Intel Celeron 2955U, noul Chromebook promite o autonomie spectaculoasa, de 8 ore si jumatate.

Daca ne luam dupa elemente simple de design, fara a cunoaste configuratia interna, in imaginea de mai sus ati fi tentati sa credeti ca vorbim de un nou ultrabook. Din fericire, rezultatul final este mult mai ieftin, fara a fi ostentativ, si mult mai compact, dar fara a impune vreun compromis pe partea de functionalitate.

Noul Chromebook este construit in jurui unei diagonale de 11,6 inci si a unei rezolutii native de 1366 x 768 pixeli, elemente suficiente pentru ca majoritatea paginilor web sa arate exact cum au fost gandite. Vine cu suport pentru 802.11 a/b/g/n WiFi, timp in care acest gadget se incadreaza in doar 1,25 kilograme si o grosime de exact 19,05 milimetri. Tastatura este una de dimensiuni normale, aerisita, iar daca nu va puteti desparti de video chat, camera web din marginea superioara a ecranului ar trebui sa fie suficienta pentru dialoguri cu apropiatii. Marginea este bombardata cu un UBS 3.0, un USB 2.0, un port HDMI si un cititor de carduri SD.

Seria C720 include modelul 2800, o variatie pe aceeasi tema care a inceput deja sa se comercializeze pe Amazon sau Bestbuy.

Standard, incorporeaza o cantitate de memorie de 4GB RAM, in timp ce spatiul de stocare e egal cu 16 sau 32GB. Desi la prima vedere aceste valori hardware ar putea fi percepute ca fiind insuficiente, in realitate, Chromebook-urille devin din ce in ce mai portabile, mai fiabile si mai potrivite pentru medii educationale.

Pretul pentru astfel de sisteme se incadreaza in 250 de dolari.

Acer Chromebook c720

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI