Apple iPhone Lite (Mini) – Va avea oare succes la public?

Apple iPhone Lite (Mini) – Va avea oare succes la public?

Am tot discutat acest subiect, cel despre lansarea unui iPhone Lite (Mini), si au tot aparut imagini ale posibilului terminal. Intrebarea este: va avea succes un astfel de dispozitiv?

Apple iPhone Lite Mini

Posibilitatea ca aceste imagini sa reprezinte un iPhone contrafacut, una din variantele chinezesti de HiPhone, este destul de mare. Insa, pe de alta parte, exista ceva mai multe indicii cum ca noul iPhone Lite sau Mini va veni cu o carcasa mai ieftina din plastic si va fi disponibil in mai multe variante de culoare.

Se prevede de asemenea un pret de 349 dolari pentru varianta de 16 GB, un pret fara contract, chiar destul de tentant pentru orice utilizator de iOS sau chiar utilizator nou de smartphone.

Chiar si modelele mai scumpe pot fi afectate in vanzari de acest iPhone Lite, mai ales daca utilizatorii vor alege un sistem iOS pentru ca sunt obisnuiti cu el, atat pentru copii sau ca al doilea telefon. Unii utilizatori care si-au dorit un iPhone si au decis sa mearga pe o varianta cu Android ar putea sa isi schimbe preferintele odata cu lansarea acestui model. O alternativa pe Windows Phone este Lumia 720, un smartphone decent cu o configuratie pe masura pretului si care detine de asemenea carcase de diferite culori. Apple are un brand puternic, imagine care va afecta negativ vanzarile celorlalti competitori pe acest segment.

Asadar, unde se afla acest iPhone Lite? Va fi el produsul care va „ucide” vanzarile competitorilor pe segmentul low-end? Nu putem sti decat la momentul lansarii… daca va fi lansat. Pana acum, Apple nu a dat gres cu segmentul de smartphone, pe de alta parte nu a a vut nici o varianta ieftina.

iPhone Lite Mini (1)

iPhone Lite Mini (2)

iPhone Lite Mini (3)

iPhone Lite Mini (4)

Citește și: