You Asked It – un buton de shuffle pentru intrebarile de pe Twitter

You Asked It –  un buton de shuffle pentru intrebarile de pe Twitter

Pentru ca Twitter a alimentat multe aplicatii si a stat la baza unui numar impresionant de servicii, de aceasta data atragem atentia asupra unui nou exemplu din aceeasi categorie. You Asked It este cea mai eficienta metoda de a va simti important pentru cateva minute daca aveti un cont de Twitter.

Asked It website pentru intrebari pe twitter

YouAsked.it este adresa web a unui nou serviciu care va serveste intrebari aleatorii preluate de pe Twitter. Scopul site-ului este sa raspundeti la intrebari in mai putin de 30 de secunde. Ca particularitati ale serviciului, intrebarile par luate de pe Twitter pentru simplul motiv ca se incheie in semnul intrebarii in timp ce legatura dintre voi si interlocutor este practic inexistenta. Raspunsurile sunt trimise folosind contul vostru de twitter pe care va autentificati inainte de a incepe sa preluati intrebari. Dupa cum se vede si in imaginea de mai sus interfata este foarte simpla iar daca raspunsul vostru este util, cine stie, poate dezvoltati o relatie cu un necunoscut. Nu vi se pare distractiv?

As vrea sa compar YouAsked.it cu ceva de pe piata insa este original in felul sau. Daca veti incerca sa-l folositi primul sentiment este Chat Roulette, un serviciu devenit faimos in urma cu cativa ani pentru ca te conecta prin video chat cu un necunoscut fara nici un criteriu aparent. Personal mi se pare ca se apropie de Yahoo! Answers, din pacate e regretabil faptul ca toate raspunsurile si intrebarile luate in considerare pe site nu se agregheaza intr-o sectiune diferita a website-ului. Macar pentru divertisment, daca nu pentru utilitatea informatiilor. Pe de alta parte poate fi considerat si un exercitiu mental pentru cei care au un job de operator telefonic la vre-un call center.

Citește și: