Wolfram Alpha transforma Facebook-ul in statistica

Wolfram Alpha transforma Facebook-ul in statistica

La prima vedere activitatea pe Facebook pare foarte haotica, insa e bine de stiut ca acum exista un sistem care sa o organizeze pentru o privire de ansamblu.

wolfram alpha  facebook

Wolfram Alpha, una dintre cele mai importante autoritati din domeniul calculelor si statisticilor online, te ajuta sa generezi o statistica foarte detaliata,  legata de activitatea ta si a prietenilor tai de pe Facebook. Desi sentimentul de a vedea grafice  legate de cele mai populare cuvinte utilizate in posturile tale este destul de ciudat, detaliile nu se opresc aici.

Dupa ce accesezi www.wolframalpha.com si introduci termenii Facebook report, acorzi cateva permisiuni aplicatiei omonime de pe Facebook si eventual iti creezi un cont, incep calculele. Volumul incredibil de date pe care ti-l afiseaza Wolfram Alpha intr-o forma digerabila este doar dovada ca Facebook detine aceste informatii despre tine de ani buni. Astfel vei putea afla varsta medie a prietenilor, cine comenteaza cel mai mult pe articolele tale, de unde ai dat cele mai multe check in-uri, la ce ai avut cele mai multe like-uri sau comentarii, plus multe alte detalii pentru care ai nevoie de o zi sa le intelegi.

 

Citește și: