Wii U vine cu un mod creativ de explorare al lui Street View

Wii U vine cu un mod creativ de explorare al lui Street View

Nintendo Wii U, pe langa upgrade-uri de firmware,  vine si cu acces la un numar de aplicatii, care este in continua crestere. Cea mai noua dintre aplicatiile pentru consola Nintendo poarta numele de Street View si va ofera acces la serviciul Google intr-un mod original.

Nintendo Wii U harti google maps

O noua aplicatie pentru Wii U incorporeaza intr-o interfata prietenoasa accesul la libraria Google Maps. In plus, prin intermediul GamePad-ului veti putea naviga fara probleme prin continutul Street View, ca printr-o fereastra pe care o puteti muta in orice directie. Intre timp, pe TV este afisata de deasupra, aceeasi zona pe care o vedeti ca utilizator la nivelul strazii. Cum e si normal, in orice moment puteti opta pentru vizualizarea aceluiasi tip de continut atat pe ,,micul” cat si pe marele ecran, indiferent daca vorbim de Street View sau de hartile in format clasic.

Incercand sa diversifice un pic continutul disponibil in aplicatie, intr-o sectiune intitulata Panorama View, Nintendo va include acces la o serie de clipuri filmate special intr-un mod panoramic. Si prin acest tip de continut veti putea naviga cu GamePad-ul ca si cum v-ati uita pe geam. Nu este exclus ca Panorama View sa fi si o aplicatie separata, din pacate nu avem informatii care sa confirme aceasta ipoteza.

Disponibila initial in Japonia intre lunile ianuarie – martie 2013, noua aplicatie cu acces la Street View va putea fi achizitionata initial gratuit si ulterior contra cost.

Nintendo Wii U Descoperire GOogle Street View

Citește și: