Nintendo Wii U si 3DS primesc update-uri de firmware

Nintendo Wii U si 3DS primesc update-uri de firmware

Nintendo a lansat actualizari de firmware pentru cele mai noi console ale sale: Wii U si 3DS. Din fericire, ambele sunt de dimensiuni mai digerabile si pot fi aplicate in doar cateva minute.

Nintendo Wii U GamePad

Pentru Wii U va trebui descarcat un pachet de aproximativ 600 MB, care la prima vedere nu modifica mai nimic. Nintendo specifica faptul ca acesta imbunatateste stabilitatea consolei. De asemenea, pe contul oficial de Twitter al companiei se specifica faptul ca orice intrerupere a procesului de upgrade poate sa duca la stricarea consolei. Din fericire insa, in timpul download-ului puteti totusi folosi consola, intrucat exista o metoda care permite acest lucru in background. Nici update-ul pentru 3DS nu adauga functionalitate noua si adreseaza de asemenea mici probleme de stabilitate, insa acesta este mult mai mic si se aplica mult mai repede.

Daca tot am amintit de noua consola de la Nintendo, site-ul The Clan of the Gray Wolf a realizat un clip prin care explica ce tehnologii au fost integrate in noul Wii U GamePad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: