28 mart. 2012 | 08:17

Western Digital My Book Thunderbolt Duo este disponibil in Romania

ACTUALITATE
Western Digital My Book Thunderbolt Duo este disponibil in Romania

WD Thunderbolt

Dupa ce in urma cu doua luni anuntam ca noile solutii de stocare de la Western Digital erau aproape gata de comercializare, moment in care am publicat si primele teste, acum acestea se gasesc si pe piata din Romania: My Book Thunderbolt Duo.

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, aduce pe piata locala noua solutie de stocare My Book Thunderbolt Duo, dezvoltata de Western Digital.

Noile modele sunt primele echipamente de stocare externe de la Western Digital ce integreaza Thunderbolt, tehnologie care permite atingerea unei rate de transfer de 750 MB/s la scriere, respectiv 640 MB/s la citire. Tehnologia Thunderbolt permite conectarea echipamentelor de mare viteza la orice desktop sau notebook ce dispune de un port Thunderbolt, oferind o viteza superioara pentru activitati ce presupun multitasking, pentru editare video sau audio si randare 3D.

Cel mai mare avantaj al acestor solutii vine insa din faptul ca ofera doua porturi Thunderbolt fiecare si ca pot fi conectate in cascada.

Versiunea de 4TB incepe de la un pret de 2.100 lei, iar versiunea de 6TB de la 2.450 lei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele