Western Digital cu Thunderbolt: noile dispozitive sunt aproape gata

, 28 Ian, 14:40

western-digital-mybook-thunderbolt-duo

Western Digital a prezentat in aceste zile la MacWorld 2012 prima sa solutie compatibila cu iteratia de Thunderbolt a celor de la Apple.

MyBook Thunderbolt Duo este numele noului dispozitiv ce contine doua hard disk-uri de 3,5 inci. Trebuie sa avem in vedere ca preturile nu vor face decat sa continue sa scada.

Alcatuite din 4 sau 8 TB, din 2 x 2TB sau 2x4TB, noile solutii de stocare nu se vor diferenta semnificativ de modelele de pe piata la nivel estetic. In ceea ce priveste conectica vorbim de o serie de modele destinata utilizarii exclusive de Thunderbolt.

Totul se desfasoara folosind doua porturi Thunderbolt care va permit sa legati in serie astfel de aparate, iar mai tarziu in RAID. Pe partea de RAID s-au inregistrat vitezele de ma jos in conditiile in care nu s-au folosit decat 4 hard disk-uri in comparatie cu numarul de maxim 6 care pot fi conectate. Cu 700 MB/s la citire si aproximativ 530 MB/s la scriere, performanta asociata acestui tip de echipamenete este remarcabila. Am mentionat ca hard disk-urile se pot schimba cu usurinta, daca e cazul?

Din pacate, momentan nu avem o data de lansare sau un pret asociat acestor hard disk-uri.

WD Speed

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail