24 oct. 2012 | 12:00

Vrei sa vezi ce a lansat Apple ieri?

ACTUALITATE
Vrei sa vezi ce a lansat Apple ieri?

Pentru prima oara in cativa ani, Apple a optat pentru transmiterea evenimentului de lansare al unor produse live pe internet. Desi am surprins cele mai importante momente intr-un articol separat, exista o modalitate sa vedeti si intregul eveniment daca sunteti curiosi.

Inregistrare Eveniment Apple

Nu a durat mult pana cand Apple a publicat intreaga inregistrare a evenimentului de aseara, acesta putand fi vizionat online pe pagina oficiala a companiei. Cu toate ca nu inteleg restrictiile, merita sa retineti ca intreaga prezentare este disponibila doar daca folositi Safari 4, un dispozitiv cu iOS  sau un Mac cu OS X 10.6 sau mai nou.

In cadrul evenimentului, Tim Cook si Phill Schiller anunta un nou iPad de 9,7 inci, un iPad mini de 7,9 inci, un MacBook Pro de 13 inci cu retina display, un Mac mini si un nou iMac mult mai subtire.

Vizionare placuta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele