Vimeo „te ajuta” sa platesti filmele vizionate

Vimeo te ajuta sa platesti filmele vizionate

Dezbaterile legate de filmele online sunt multe si marunte, iar cele mai multe argumente sunt legate de legalitatea intregului fenomen. Ca urmare, incercand sa te ajute sa intri in legalitate, Vimeo „te ajuta” sa platesti continutul multimedia vizionat.

Vimeo Rent Movies

Inainte de a descrie noul serviciu Vimeo trebuie sa retineti ca vorbim de un serviciu international care functioneaza la fel de bine in Romania cat si in America. Nu conteaza din ce tara aveti cardul pe care il folositi pentru achizitie si nu are nici o importanta daca aveti IP de SUA sau Romania atunci cand accesati site-ul.

Aflat momentan la inceput, noul serviciu Vimeo Movies le permite creatorilor de filme sau celor cu conturi Vimeo Plus sa posteze continut pe site din care sa castige bani. Desi va fi lansat in forma completa la inceputul lui 2013, noul serviciu este deja activ cu un numar de 6 filme pentru a deschide apetitul amatorilor de filme independente. Printre titlurile disponibile se numara Sunny, We Are Legion, Beauty is Embarassing, Shut Up and Play the Hits, Sons of the Clouds, si Jeremy Jones’ Further. Filmele pot fi inchiriate pentru 7 zile contra unei sume situata intre 5 si 9 dolari si singurul lucru de care aveti nevoie este un cont pe Vimeo pentru a incepe procedura. Avand in vedere ca serviciul Vimeo este deja disponibil pe un numar foarte mare TVBox-uri, Smart TV-uri, smartphone-uri sau tablete, dupa ce ati facut achizitia va puteti vedea filmul pe oricare dintre dispozitivele mentionate mai sus.

Cei de la Vimeo au descris noul serviciu ca fiind o platforma ce permite creatorilor de continut sa-si distribuie intr-un mod profitabil rezultatul muncii lor. Personal am experimentat un serviciu similar de inchiriere in urma cu cateva luni pentru a vedea un documentar intitulat Urbanized. Calitatea filmelor este foarte buna iar atata timp cat pretul unei inchirieri este mai mic decat pretul unui singur film la cinema este posibil sa aiba relativ success..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: