MediaHint – Sau cum poti viziona Netflix si Hulu din Romania

MediaHint - Sau cum poti viziona Netflix si Hulu din Romania

Pentru cei care nu stiu ce reprezinta Netflix sau Hulu pe scurt acestea sunt alternativele din Statele Unite, mult mai mari si mai puternice decat Voyo sau alte canale de filme si seriale online. Sunt servicii cu plata care o fera insa o colectie impresionanta de materiale si in mod gratuit.

MediaHint TV Online

Daca scandalul este in floare, si vad ca apar din ce in ce mai multe discutii legate de asa zis-ul „Razboi voyo” o astfel de solutie pare cel putin interesanta pentru ca ofera acces la doua dintre cele mai puternice site-uri de video-on-demand, de peste ocean. Aplicatia MediaHint este de fapt un plugin pentru Chrome si Firefox ce permite accesarea serviciului care, altfel, nu ar putea fi vizionat din Europa. In esenta vorbim de un plugin de tip proxy care  „pacaleste” site-urile mai sus mentionate, in a crede ca toti utilizatorii sunt din Statele Unite. Este vorba de o routare a IP-ului final care acceseaza site-ul in cauza.

Pot sa spun ca l-am testat pe parcursul zilei de ieri, si, odata instalat nu mai ramane decat sa va creati un cont pe unul din cele doua site-uri pentru a viziona serialele preferate. Sigur, o mare parte din ele sunt cu plata, insa am ramas surprins cat de multe si cunoscute sunt totusi oferite in mod gratuit. Calitatea este impecabila, si, pe o conexiune de internet buna stream-ul este aproape instant. Sunt cateva lucruri la care trebuie sa fiti atenti, unul dintre ele este codul postal introdus la inregistrare, acesta trebuie sa fie de US, adica din 5 cifre, am folosit codul postal al strazii unde stau din care am taiat ultima cifra si a functionat. Un al doilea element este loginul pe Netflix care necesita un card MasterCard sau American Express sau un cont de paypal din Statele Unite. Daca respectati aceste reguli puteti sa incepeti trial-ul pentru o luna dupa care va decideti daca veti plati sau nu pentru serviciu, posibil insa sa nu functioneze cu orice card, e mai mult la noroc. Pe Hulu modalitatea de inregistrare e ceva mai simpla.

Hulu Seriale Online

Nu sunt sigur ca acest plugin nu va fi blocat in curand asa ca nu va puneti momentan foarte mari sperante in el si luati-l ca atare, ca un „serviciu gratuit”. Interesanta este modalitatea de monetizare a lui Hulu pentru continutul gratuit. Aproape la fiecare 10 minute ai un calup din 3 reclame, cu durata totala de 90 de secunde. Poti alege de asemenea si ce reclame nu mai doresti sa vezi, mentionand ca nu sunt relevante pentru tine, doar pentru imbunatatirea serviciului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: