Undeva, exista un iPad mai mic, dar ramane in laboratoarele Apple

Undeva, exista un iPad mai mic, dar ramane in laboratoarele Apple

ipad_mini

Desi zvonurile referitoare la un iPad mai mic au existat de foarte mult timp, acum au revenit in actualitate impreuna cu cateva argumente referitoare la motivul pentru care nu vom vedea probabil niciodata in magazine astfel de exemplar.

Intr-un reportaj al celor de la thenextweb.com se face referire la o discutie intre Dan Bejamin, gazda emisiunii, si John Gruber, discutie desfasurata in episodul 86 al unui podcast intitulat The Talk Show. In respectivul dialog, la intrebarea „Va lansa Apple un iPad de 7 inci si, daca nu, de ce?”, Guber a raspuns „Pai nu stiu. Dar ce stiu este ca Apple are unul in laborator, un iPad de 7,85 inci cu o rezolutie de 1024 x 768. E ca un iPad obisnuit, doar ca un pic mai mic. Am inteles de la mai multi oameni ca asta e un produs asupra caruia stau in balanta.” Acelasi Gruber descrie experienta utilizarii micutului iPad ca fiind identica cu momentul in care faceti o captura de ecran pe iPad, o vizualizati pe acelasi dispozitiv si intoarceti iPad-ul in mod panorama – moment in care captura se micsoreaza.

Desi informatiile de mai sus nu sunt neaparat surprinzatoare, macar infatiseaza o justificare pentru faptul ca am tot vazut imagini cu dispozitive ale Apple care nu au ajuns in mainile utilizatorilor de rand – e logic, sunt pentru uz intern in laboratoarele Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: