Un nou tip de Captcha ar putea verifica starea ta emotiva

Un nou tip de Captcha ar putea verifica starea ta emotiva

In cazul in care nu v-ati enervat suficient in ultimii ani incercand sa completati coduri de gen captcha, in curand pe site-uri s-ar putea sa vedem o noua generatie de astfel de verificari.new Captcha system

Un grup de aparatori ai drepturilor omului intitulat Civil Rights Defenders a dezvoltat un nou sistem Captcha care in loc sa se bazeze pe litere aleatorii scrise ilizibil are ca scop informarea internautilor de probleme globale. Noul sistem afiseaza o intrebare legata de drepturile omului, precum cea din imaginea de mai sus, urmand ca la sfarsit sa intrebe utilizatorii cum se simt dupa citirea respectivei informatii. In cazul in care nu va prindeti din prima de raspunsul corect, sfatul organizatiei este sa mergeti de fiecare data pe raspunsul care tradeaza compasiune si empatie.

Cu toate ca s-ar putea sa castige ironia anumitor tipuri de utilizatori, ca sa nu mai amtim de frustrarea celor care nu pot raspunde pentru ca nu inteleg limba engleza, acest sistem este in mare parte benefic. Unic si informativ, noul sistem poate fi integrat de doritori in propriile site-uri prin cateva linii de cod. Totul este sa descarcati o baza de date in format php, sa o urcati pe serverul propriu si sa o apelati intr-un mod specific.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: